Δεν παραδίδω την «Έδρα μου» διαμήνυσε τώρα ο Παπαχριστόπουλος

«Αν ο Πάνος Καμμένος με διαγράψει σήμερα δεν θα παραδώσω την έδρα», διεμήνυσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλειψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του.

Πολιτικοί αναλυτές πάντως έλεγαν με νόημα πως ο Παπαχριστόπουλος δεν πρόκειται να παραδώσει ποτέ την έδρα του ..Κάτι θα βρει να το αλλάξει

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο  Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.