Δημοψήφισμα εισηγείται για το… Όνομα των Σκοπίων ο Καμμένος!

Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων εισηγείται ο Πάνος Καμμένος: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό»…

Αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος σε άρθρο του που δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημειώνει ότι «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό».

Ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει ότι «τυχόν συμπερίληψη του όρου Μακεδονία στην ονομασία  των Σκοπίων θα σημάνει τη συρρίκνωση του Ελληνικού πολιτισμού για τους αιώνες που ακολουθούν».

Νωρίτερα πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενες σε πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ραδιοφωνικό σταθμό για το ίδιο θέμα, ανέφεραν πως «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας, έχουμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας στον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και δεν προ καταλαμβάνουμε οτιδήποτε πριν τελειώσει η διαπραγμάτευση».

Σχόλιο: Μάλλον ο Πάνος Καμμένος  πήρε χαμπάρι οτι αυτό είναι το τελευταίο οχυρό πριν το κόμμα των ΑΝΕΛ εξαφανιστεί και κατάλαβε οτι οι δεν το παίρνει πια , να πάει ενάντια στη θέληση του Λαού της Ελλάδος !