Ευχαριστήριο της ΕΑΑΣ Ξάνθης για την …Ανταπόκριση στην Έκκληση για Βοήθεια σε Πυρόπληκτη Οικογένεια Υπαξιωματικού

Ανταπόκριση στην Έκκληση για Βοήθεια σε Πυρόπληκτη Οικογένεια…Υπαξιωματικού

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά όσα από τα μέλη μας, αλλά και όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας, της 11 Ιαν 2019, προσφέροντας οικονομική βοήθεια για την επισκευή της οικίας του Αρχιλοχία (ΤΧ) Γρηγορίου Παπαδόπουλου που καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στις 27 Δεκ. 2019, στο χωριό Πετεινός Ξάνθης.

Οι ευγενικές προσφορές, από το πλεόνασμα της αγάπης σας, συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που επιδόθηκε στην πυρόπληκτη οικογένεια, στις 21 Φεβ. 2019. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε, τους κ.κ.:

Την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης.
Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών ΠΒ (Π.Σ.Α.Α.ΠΒ).
Όσους και όσες κατέθεσαν στον Τραπεζικό λογαριασμό της Οικογένειας.

Επιπρόσθετα πληροφορούμε το κοινό, ότι μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν οι κύριες εξωτερικές εργασίες (στέγη, κουφώματα, κλπ.) με τις πιστώσεις που διέθεσε το ΓΕΣ οι οποίες σχεδόν εξαντλήθηκαν, ενώ συνεχίζεται το ηλεκτρικό και υδραυλικό δίκτυο, ωστόσο οι εργασίες τα υλικά και ο αναγκαίος οικιακός εξοπλισμός που υπολείπονται είναι αρκετά, όπως και οι πιστώσεις που αναγκαιούν για την υλοποίηση τους.

Όσοι και όσες επιθυμούν δύνανται στο εξής να βοηθήσουν, σε απευθείας συνεννόηση με την οικογένεια, στα τηλέφωνα:6995811639 και 6996925292 ή να καταθέτουν το επιθυμητό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό ΕΤΕ με ΙΒΑΝ:GR 2301102070000020763091004, δικαιούχος: ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ.(ΣΥΖΥΓΟΣ) με την αιτιολογία :¨ΔΩΡΕΑ’’.

Τέλος ευχαριστούμε τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην πόλη της Ξάνθης αλλά και στο Πανελλήνιο, που πρόβαλαν με καθημερινές δημοσιεύσεις την έκκληση μας, όπως και το ΔΣ/ΕΑΑΣ που την καταχώρισε στην εφημερίδα «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ».

Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
Με εκτίμηση

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ.
(κιν:6937100910)