Το Ευχαριστώ από καρδιάς του Στρατηγού της Θράκης !

Ακούραστος ο Στρατηγός Γεωργιάδης  πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια και ανοίγει όλα τα ξωκλήσια και τα Ιερά προσκυνήματα

..Δεν γνωρίζουμε πολλά για το Στρατηγό Γεωργιάδη  αλλά αντί να κάτσει σπίτι του και στην Λέσχη Αξιωματικών της Ξάνθης ,διηγούμενος Ιστορίες από το Στράτευμα ,έχει τάξει εαυτόν σε ένα αγώνα που πραγματικά εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να ντρεπόμαστε για την (απραξία μας και την ηρεμία μας )

Ο Αγώνας του είναι προσεκτικός αλλά συνάμα Εθνικός, ενώ έχει έχει συμπαραστάτη έναν Ιεράρχη που μοιράζει την ζωή του σε όλο το ποίμνιο σαν γνήσιος Ποιμενάρχης που είναι …Τον Δεσπότη της Ξάνθης , έναν Ιεράρχη που το στράτευμα τον λατρεύει !

Έχουν κάνει αχτύπητο δίδυμο με τον Στρατηγό Γεωργιάδη και όσοι από εμάς μπορούμε, πρέπει να βοηθήσουμε τον αγώνα αυτών των ανθρώπων που φυλάττουν Θερμοπύλες και κρατούν ψηλά το Λάβαρο της Ορθοδοξίας !

Τελευταία η Ομάδα των Αποστράτων Αιωματικων της Ξάνθης έβαλαν σκοπό και στόχο να αναστηλώσουν τα Ξωκλήσια και το πέτυχαν με την Συμπαράσταση όλων !

Ο Στρατηγός  ευχαριστεί από Καρδιάς όλους συνέφεραν από το …Υστέρημα  τους !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους – Ενώσεις, Επιχειρήσεις όπως και τα μεμονωμένα άτομα από την Ξάνθη αλλά και από άλλες περιοχές, που προσήλθαν στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εκκλησιασμό της 9ης Σεπ.’17

Ευχαριστουμε και όσους ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν εμπράκτως προσφέροντας οικονομική βοήθεια στην έκκληση μας, της 30 Αυγ.2017, για την εξόφληση των εργασιών ολικής ανακαίνισης που πραγματοποιήσαμε (‘’επί πιστώσει’’) στον Ι.Ν. Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης,που βρίσκεται στο Πομακοχώρι ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά).

Θεωρούμε επίσης ότι, η ευγενική οικονομική προσφορά συμπολιτών, όπως και άλλων από όλη τη Χώρα (μετρητά ή και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), συντέλεσε σημαντικά στην αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους των συνολικών εξόδων για τη συντήρηση- αποκατάσταση του Ναού, που ανήρχοντο σε 5.450 €. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους, κκ :
Ιωάννη Ζάχο.
• Σάββα Χατζησσάβα.
• Φώτιο Δονάτο.
• Ιωακείμ Παντάκα.
• Ελευθέριο Συναδινό.
• Φώτη και Μαρία Κριαρά.
• Αθηνά Δημητριάδου
• Δημήτριο Καραμπάση.
• Μιχαήλ Καράπαπα.

Η έκκλησή μας για οικονομική ενίσχυση θα συνεχιστεί μέχρι τη συμπλήρωση του υπολειπομένου ποσού (2.600 €), για την ολική εξόφληση των εργασιών.

Δεκτές προσφορές από 5 €, στα Γραφεία μας, όπου υπάρχει σχετική Κατάσταση Εισφορών ή κατάθεση στον Τραπεζικό. Λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ (IBAN: GR 09 0171 6120 0066 1213 0889 473. (Δικαιούχος Γεώργιος Γεωργιάδης

Λεπτομέρειες από τις γενόμενες εργασίες και τον εορτασμό της 9 Σεπ.2017, όπως και από το Πρόγραμμα ‘’ Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης’’, όπως στην ιστοσελίδα μας : www.eaasxanthis.gr.

Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Με σεβασμό και εκτίμηση

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ
(κιν:69371009100)