Εκεί που οι Τουρκικές απειλές δεν περνούν …Κλείνουν τα Τζαμιά και απελαύνουν τους Ιμάμηδες!

Φαίνεται πως αγρίεψε ο νέος πρωθυπουργός της Αυστρίας, Sebastian Kurz, με την εντεινόμενη ισλαμική διείσδυση κυρίως τουρκικής προέλευσης στην χώρα του και άρχισε να εφαρμόζει σκληρά μέτρα για την ανακόψει.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αποφασίστηκε να απελαθούν δεκάδες ιμάμηδες που κατηγορήθηκαν για ισλαμική προπαγάνδα και να κλείσουν αμέσως 7 τζαμιά που θεωρήθηκαν κέντρα αυτής της προπαγάνδας.

Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη οργή της Άγκυρας, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν περνούν οι τουρκικές απειλές, ειδικά στον νέο αυστριακό ηγέτη.
www.nikosxeiladakis.gr

  • Venomous

    Μάγκας για την χώρα του μπράβο! Όχι σαν τα εγχώρια ανθελληναριά,
    τους δυνάστες μας που λιβανίζουν τον τουρκικό καρκίνο μέσα στην χώρα μας λειτουργόντας ως όργανα της βρώμας!

  • Η Αυστρία έχει ένα «ΑΤΟΥ». Δεν έχει «αιχμάλωτο» κανένα πατριαρχείο της ή κάποιον πατριάρχη στην Τουρκία όπως εμείς. Καιρός λοιπόν να μεταφερθεί το ορθόδοξο πατριαρχείο από την Τουρκία στην Ελλάδα, κι αν δεν θέλουν, ας το πάνε οπουδήποτε αλλού, όχι όμως στην Τουρκία, καθιστώντας αιχμάλωτη μια ολόκληρη χώρα και το λαό της για χάρη του. Έτσι κι αλλιώς, έπαψε πρό πολλού να αντιπροσωπεύει τους χριστιανούς, με την πανθρησκεία που υποστηρίζει ο «φέρτεμουχρήμαμπόλικο» πατριάρχης με τουρκικό διαβατήριο και τουρκική υπηκοότητα. Καιρός να αποκτήσει ξανά η ορθόδοξη εκκλησία πατριάρχη με ελληνική υπηκοότητα!