Εκκενώθηκε Στρατόπεδο της 180 ΜΚ/Β «ΧΩΚ» με Α/Α Πυραύλους στου Βαρνάβα!

Η φωτιά κατά την διάρκεια της νύχτας κατευθύνθηκε νωρίτερα προς το στρατόπεδο του Βαρνάβα της  (180 ΜΚ/Β  ΧΩΚ )  σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο  του Ωρωπού Παναγιώτη Πέππα, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

0010Σύμφωνα  με  ίδιες πληροφορίες  και από τον Σεραφείμ Στρατικη, κοινοτικό σύμβουλο της Περιοχής , που μίλησε στην τηλεόραση του  ΣΚΑΪ, οι Α/Α πύραυλοι «ΧΩΚ » της Β’ Πυροβολαρχίας της 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ ήδη μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου,μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το στρατόπεδο δεν κινδυνεύει, καθώς στο σημείο επιχειρούν πολύ ισχυρές δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής.

Η κ. Ασημακοπούλου, είπε στον ΣΚΑΪ ότι «η φωτιά πέρασε διπλά από το στρατόπεδο και κατευθύνεται προς την παραλία όπου υπάρχουν σπίτια», και συγκεκριμένα περίπου 20 κατοικίες.

Πρόσθεσε ότι απειλεί τις οικίες που βρίσκονται κοντά στην παραλία και συγκεκριμένα στην οδό των Βορείων Ανέμων. «Τα πράγματα έχουν πάρει δραματική τροπή, η φωτιά είναι στον Βαρνάβα και απειλούνται σπίτια, τηλεφωνώ σε κατοίκους και έχω πει σε αρκετούς να εκκενώσουν στα σπίτια τους», είπε χαρακτηριστικά.