Έκλεισε η Ε.Ο στα Μέγαρα …Από Ομάδες Ρομά ( upd)

Δείτεκαι αυτά

Ομάδες Ρομά έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από σφαίρα αστυνομικού – Ένταση και στον Ασπρόπυργο

Ένταση επικρατεί στα Μέγαρα με ομάδες Ρομά που συγκεντρώθηκαν στο ύψος του ΣΕΑ στον παράδρομο της εθνικής οδού για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από πυροβολισμό αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα από τον παράδρομο της εθνικής πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών. Επίσης έχουν στήσει οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό έχει διακοπεί από το 39ο μεχρι 42ο χλμ ενώ κλειστή είναι και η παλιά Εθνική Οδός στο ύψος των Μεγάρων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πυροσβεστικά οχήματα.

Επίθεση σε λεωφορείο

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των επεισοδίων λεωφορείο πουν επέστρεφε από το Ναύπλιο δέχθηκε επίθεση με πέτρες με συνέπεια να σπάσουν τα παράθυρα.

Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία.

Άνοιξε η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων, από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο, καθώς νωρίτερα οι αρχές την είχαν κλείσει προσωρινά, αφού έχουν συγκεντρωθεί Ρομά και είχαν ανάψει φωτιές διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 17χρονου Ρομ στην Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικού. Παράλληλα είχε διακοπεί στο ίδιο ύψος και η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική.


ΣχετικάΆρθρα

Next Post