Εκτός νόμου έθεσε το ΥΠ.ΕΣ της Γερμανίας …Τον Τουρκοσύλλογο (Osmanen Germania BC ).

Το Γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σε απαγόρευση και εκτός νόμου σήμερα τον τουρκικό σύλλογο μοτοσικλετιστών (Osmanen Germania BC Οθωμανοί της Γερμανίας).

Πρόκειται για σύλλογο Τούρκων μοτοσικλετιστών στα πρότυπα των Αμερικανών Hell Angels.
Η οργάνωση είχε ξεκινήσει τη δράση της το 2015 και εμφανίζονταν στις αρχές ως σύλλογος πυγμαχίας.
Από τότε απασχόλησε πολλές φορές τις γερμανικές αρχές, που την είχαν θέσει και υπό παρακολούθηση.
Στις τάξεις του συλλόγου ανήκαν γύρω στους 300 Τούρκους της Γερμανίας, που είχαν εμπλακεί σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών, σωματικές βλάβες, εμπρησμούς, ακόμη και δολοφονίες.
Όμως οι αρχές της Γερμανίας διαπίστωσαν και κάτι ακόμη: ότι η οργάνωση διατηρούσε και στενές σχέσεις με το ΑΚΡ, το κόμμα του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω του Τούρκου βουλευτή, Μετίν Κουλούκ.
 
Οι αστυνομικές αρχές κατέγραψαν τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών της οργάνωσης με τον Μετίν Κουλούκ, αλλά και του ιδίου του  Ερντογάν.
Σε κάποιες από τις συνομιλίες αυτές ο Τούρκος βουλευτής δίνει εντολή στους «Οθωμανούς της Γερμανίας» να οργανώσουν διαδηλώσεις τον Απρίλιο του 2016 εναντίον της αναγνώρισης του αρμενικού ολοκαυτώματος από το γερμανικό Κοινοβούλιο.
Δηλαδή, οι αρχές θεωρούν πλέον ως δεδομένο πως τον σύλλογο αυτό καθοδηγούσε η Άγκυρα.
Με ανακοινώσεις τους όλα τα κόμματα της γερμανικής βουλής χαιρέτισαν την απαγόρευση του συλλόγου των Τούρκων μοτοσικλετιστών.
Σχόλιο : Μήπως να πάρουμε μαθήματα απο τους Ευρωπαίους Εταίρους μας ,για τα τεκμαινόμενα στην Ελληνική Θράκη ή θα  το παίξουμε πάλι υπεράνω !
Στη Θράκη παίζεται το Παιχνίδι της Άγκυρας με τους Τουρκοπράκτορες να έχουν ξεσσαλώσει την ώρα που εμείς περί άλλων Τυρβάζουμε