Εκτός Βουλής Τόσκας ,Κουρμπλής, χαμογελαστός ,αλλα και ο…Γονατιστός

Αρκετά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και Παρατρεχάμενοι των ΑΝΕΛ δεν κατάφεραν να εκλεγούν, επιστρέφοντας από αύριο… σπίτι τους.

Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη, τον πρώην υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και τον Τέρενς Κουίκ που πολιτεύθηκαν στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον απερχόμενο ΑΝΥΕΘΑ  Άμυνας Πάνο Ρήγα και τον Νίκο Τόσκα που δεν εξελέγησαν στον Δυτικό Τομέα Αθηνών!

Αλλά και την πρώην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα και τον πρώην υπουργό Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλο, αλλά και τον απερχόμενο υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη που πολιτεύθηκαν στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Επίσης δεν εξελέγησαν κορυφαία στελέχη του κόμματος της Αριστεράς όπως η Ράνια Σβίγκου, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο Μάκης Μπαλαούρας, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Ευστάθιος Γιαννακίδης, Χαρις Τζαμακλής, Αστέριος Καστόρης.

Σχόλιο :Το σίγουρο είναι ο δεν θα μας λείψουν …