«Ελλάς-Ελλάς Μακεδονία» …Στα ύψη η Ένταση στη Θεσσαλονίκη (video)

Tα αίματα άναψαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να περάσουν ανάμεσα από τους διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Νέα ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρευρίσκεται σε εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα αίματα άναψαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να περάσουν ανάμεσα από τους διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς, τους οποίους κυριολεκτικά είχαν περικυκλώσει.Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση κρότου – λάμψης και δακρυγόνων και αποχώρησαν με τις μηχανές τους.

Σκηνικό έντασης υπήρξε και νωρίτερα το απόγευμα, όταν οι συγκεντρωθέντες ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγο πριν το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρξε και μία σύλληψη ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν συνδέεται με τα επεισόδια πέριξ του Μεγάρου.


Πηγή: https://www.voria.gr/