Ελληνικό «Embraer ERJ-135LR» της ΠΑ με τον ΥΕΘΑ …από την 112ΠΜ …Πέταξε στο Ισραήλ !! (χάρτης)

Ελληνικό  αεροσκάφος τύπου «Embraer ERJ-135LR»  της Πολεμικής Αεροπορίας απο την 112 Πτέρυγα Μάχης πέταξε σήμερα για το Ισραήλ  ,όπου και προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ !

Άγνωστο είναι αν η αποστολή του «Embraer ERJ-135LR»  έχει κάποια σχέση  με το ταξείδι του ΥΕΘΑ στο Ισραήλ  ή με τον Πύραυλο που έπεσε στα Κατεχόμενα

Να σημειωθεί οτι οι Ισραηλινοί μπορεί να μην μιλούν …Αλλά είναι σίγουρο οτι γνωρίζουν πως  και απο που εκτοξεύτηκε ο Συριακός Πύραυλος  !

Δεν υπάρχει γνώση αν οι Ισραηλινοί έχουν τεχνολογία και έχουν καταφέρει να αλλάξουν τις συντεταγμένες του πυραύλου που ακολουθεί τον Ιπτάμενο στόχο!

Πάντως αυτό το σενάριο δεν είναι και απίθανο..

O ΥΕΘΑ πάντως ήταν σήμερα στο Ισραήλ και

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, συμμετείχε στην πόλη Herzliya του Ισραήλ, ως κεντρικός ομιλητής, στο 19ο ετήσιο συνέδριο Herzliya Conference, κατόπιν πρόσκλησης του Major General (res.) Amos Gilead, Εκτελεστικού Διευθυντή του Institute for Policy and Strategy (IPS) του Ισραήλ και Προέδρου του Annual Herzliya Conference Series.

Στο συνέδριο, με θέμα “Navigating Stormy Waters-Time for a New Course”, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα ‘’Defence and Security in the East Med-The Perspective of Greece’’.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Israel Katz.

 

 

 

Embraer ERJ-135LR from