«Ενοχλήθηκε» λέει ο Τσίπρας για τα δημοσιεύματα …Περί της υγείας του Α/ΓΕΕΘΑ!

Σφοδρή είναι η ενόχληση που έχει προκαλέσει στον Αλέξη Τσίπρα το μπαράζ δημοσιευμάτων που αφορούν στην περιπέτεια της υγείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη…Γράφουν κάποιοι  !

Κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός δεν έκρυβε σε συνομιλητές του την δυσφορία για το περιεχόμενο τους το οποίο δεν απηχεί καμία διάσταση της πραγματικότητας…Συνεχίζει το δημοσίευμα

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί ως εδώ και μη παρέκει ,πρώτον ο Τσίπρας πήγε μόνο μια φορά στο 251 ΓΝΑ και όχι πολλές !

Δεύτερο: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μπήκε στο 251 ΓΝΑ την Πέμπτη το πρωί όπου και η πρώτη ανακοίνωση του  Γραφείου Τύπου του ΓΕΕΘΑ ,που απλά  το ανακοίνωνε και μέχρι εκεί !

Τα πρώτα δημοσιεύματα  περί της υγείας του βγήκαν το Σάββατο όπου όλοι γνώριζαν  τα περί  υγείας του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ

…Τώρα ποιον ενόχλησαν τα δημοσιεύματα περί αναπλήρωσης των Καθηκόντων του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ  την Δευτέρα το πρωί και μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΓΕΕΘΑ, περί Αντικατάστασης του Αρχηγού  δεν το καταλαβαίνουμε ….Αλλά Φαίνεται από το ύφος του δημοσιεύματος !

Όσο για τον Τσίπρα , σιγά μην ενοχλήθηκε ,εδώ δεν του καίγεται καρφί για την λεηλασία του κόσμου  για να βγάλει πλεονάσματα ,εδώ δεν τον νοιάζει που Χιλιάδες λαού που διαμαρτύρονται καθημερινά  για την παραχώρηση του Ονόματος της Μακεδονίας …Σιγά μην ενοχλούνταν από κάποια δημοσιεύματα !

Αλλά έτσι είναι , μην τυχόν και  χάσουμε τις πηγές μας και δεν έχουμε  κάτι να γράψουμε ….Σε εμάς πάντως δεν θα μας κάνει μάθημα κανένας, αν είναι να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας !

Όσο για το τι προβλέπει ο Νόμος  περί αναπλήρωσης των καθηκόντων του Α/ΓΕΕΘΑ ,είναι απλά καθήκον μας ,να το αναφέρουμε  …Τα άλλα είναι εκ του πονηρού !

Υ.Γ Αφού έχετε πηγές τόσο κοντά στον Τσίπρα δεν τον ενημερώνεται για την αγανάκτηση του Κόσμου για την Μακεδονία μας ,έτσι για αλλαγή !