Ένταση στον Έβρο …Οι Κάτοικοι του Φυλακίου μπροστά απο τις Μπουλντόζες (video)

(14:30)  Κατέρρευσε και μεταφέρεται στο νοσοκομείο o Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης ο οποίος από το πρωί βρίσκεται έξω από την δομή και προσπαθεί με τους κατοίκους της περιοχής να μην επιτρέψουν στα μηχανήματα του υπεργολάβου να ξεκινήσουν τα έργα για την επέκταση του ΚΥΤ.

Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Χαράλαμπος Ελευθεριάδης.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Φυλάκιο του Έβρου καθώς πριν λίγη ώρα έφτασαν τα πρώτα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης.

Κατέρρευσε και μεταφέρεται στο νοσοκομείο o Πρόεδρος του Φυλακίου Έβρου

Ο Πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Χρήστος Τυρμπάκης ο οποίος πρώτος αντιλήφθηκε την κινητικότητα απεύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρωθούν στο σημείο προκειμένου να μπλοκάρουν τις ενέργειες.

Οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι έφθασαν στο σημείο με τα οχήματα τους έκλεισαν τον δρόμο και εμπόδισαν την εκφόρτωση σκαπτικού μηχανήματος στον χώρο.

«Εμείς όλο το 24ωρο θα είμαστε εδώ, δεν πάει να βρέχει και να χιονίζει» ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τυρμπάκης στο Ράδιο Έβρος και τον Νίκο Πατούνα» και τόνισε μεταξύ άλλων

«Έχει πει ένα νούμερο ο κ. Μηταράκης και το φοβάμαι πάρα πολύ».

Επίθεση από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ όταν προσπάθησε να εμποδίσει το φορτηγό να κατεβάσει την μπουλντόζα.

Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι επιθυμεί να καταθέσει μήνυση, ο αστυνομικός διευθυντής τού είπε να πάει στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας.