Εντολή επίθεσης στη «Μάνμπιτζ» έδωσε ο Ερντογάν …Αλλά τώρα έφτασαν τα Στρατά του Άσαντ

Ο Συριακός Στρατός έφτασε σήμερα στα σημεία όπου τα στρατεύματα της Άγκυρας και οι Σύροι αντάρτες που βοηθούν την τουρκική επιχείρηση εξακολουθούν να πολεμούν εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες στην περιφέρεια της Ταλ Τάμερ, νότια της μεθοριακής πόλης Ρας αλ-Άιν, όπου διεξάγονται μάχες.

Στον απόηχο των εξελίξεων, ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε, πάντως, την άποψη ότι δεν νομίζει πως θα υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα στο Κομπάνι, μετά την ανάπτυξη των συριακών στρατευμάτων στα σύνορα και προσέθεσε πως ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν έχει δείξει μια «θετική προσέγγιση».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την επίσκεψή του στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ερντογάν σημείωσε πως η Τουρκία θα υλοποιήσει τα σχέδιά της για την πόλη Μάνμπιτζ της βόρειας Συρίας και θα εγκαταστήσει εκεί Aραβες.

Αλλά τώρα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα ,αφού τα Στρατά του Άσαντ που είναι  ετοιμοπόλεμα και εμπειροπόλεμα και έχουν άχτι τους  Μισθοφόρους της Τουρκίας …Που θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν1


Διάφορα Άρθρα