Εντυπωσιακοί στη «MEDUSA»…οι Αιγύπτιοι Κομάντος ( video)

Εντυπωσιακοί σε εμφάνιση ήταν οι Αιγύπτιοι Κομάντος στην Αεροναυτική Άσκηση  που εξελίχθηκε στα νερά της Κρήτης με απόβαση , στην περιοχή του Αεροδρομίου του Μάλεμε !

Δεν θέλουμε να κρίνουμε την  Άσκηση  που δεν ήταν και η καλύτερη ,ούτε σε αριθμό προσωπικού ,αλλά ούτε και μέσων …Για το μέγεθος των Χωρών και των Δυνάμεων

Η Άσκηση ήταν μια από τα ίδια και έγινε χωρίς καμιά παραπάνω πρωτοτυπία ..Βέβαια ότι έχουμε με αυτά θα πολεμήσουμε όπως έχει πει πάμπολλες φορές  και ο Α/ΓΕΝ αλλά είναι όμως έτσι ;

Πάντως εμείς θα σταθούμε προς το παρόν στον Εξοπλισμό και τις στολές Μάχες των Αιγυπτίων Κομάντων  … Για τις Ελληνικές Δυνάμεις  οι άνδρες της 1ης ΜΑΛ  με στολή εκστρατείας η εικόνα είναι αξιόπιστος μάρτυρας!

Ο ΥΕΘΑ της Ελλάδος  μίλησε για …Μεγάλης Εμβέλειας Άσκησης .

«Παρακολουθήσαμε προ ολίγου, εδώ στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Μάλεμε Χανίων, την τελική φάση της μεγάλης Διακλαδικής Άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 9», με συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Ελλάδος.

Μεγάλης εμβέλειας άσκηση, με εμπλεκόμενους πάνω από δύο χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών χωρών, δεκάδες πλωτά μέσα, πολεμικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, στοιχεία των Ειδικών Δυνάμεων.

Δείτε το video απο την Άσκηση

 


Διάφορα Άρθρα