Εντυπωσιάστηκε ο Α/ΓΕΣ απο την …Άμεση Αντίδραση της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας (φωτό)

Στην ΠΕ της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας που έχει και  την ευθύνη της ΕλληνοΑλβανικής Μεθορίου, βρέθηκε χθες και σήμερα ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς !

Ο Α/ΓΕΣ που πέταξε με Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού στη μεθόριο και επισκέφτηκε όλα τα φυλάκια που έχει υπο την ευθύνη της η Ταξιαρχία ,παρακολούθησε και Επίδειξη των Στρατευμάτων της 8ης που εκτέλεσαν και Βολές στο Π.Β στο Καλπάκι !

Ο Α/ΓΕΣ εντυπωσιάστηκε απο την άμεση αντίδραση των Τμημάτων της Ταξιαρχίας  που αφού έλαβαν διαταγή και αποστολή έφτασαν σε χώρο ρεκόρ στο χώρο διασποράς και  Τάξεως  έστησαν τα Όπλα και εκτέλεσαν άμεσες Βολές !

Ας ελπίσουμε στην ενίσχυση απο το ΓΕΣ  των Δυνάμεων της Ταξιαρχίας ώστε οι Ακρίτες μας να αισθανθούν το αίσθημα ασφάλειας που μεταδίδει η παρουσία του Στρατού μας στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία !

Η Ενίσχυση και η παρουσία και της Εθνοφυλακής στην περιοχή κατά την γνώμη μας, θα ενισχύσει περαιτέρω το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή και καλό θα είναι να λείψουν τα τυχόν κατάλοιπα μιας άλλης εποχής


Διάφορα Άρθρα