Εορτάζει η 341 Μοίρα…Αλλά δεν δέχεται επισκέψεις!

Η 341 Μοίρα συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο, του Νομού Μαγνησίας.12

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών της Μοίρας, έκθεση φωτογραφίας, καθώς και πτήση/διέλευση του επετειακού αεροσκάφους σε σχηματισμό «Βέλους» 3άδας αεροσκαφών της Μοίρας.

Στον εορτασμό προσκαλείται να παραβρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 341 Μοίρα….

Σε επικοινωνία με την Μοίρα  μάθαμε ότι ναι μεν  η Μοίρα Εορτάζει αλλά μην βιαστείτε να πάτε να δείτε τα μαχητικά από κοντά ,γιατί η Μοίρα  δεν δέχεται επισκέψεις !

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε όμως το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας τότε για ποιο λόγο η έκθεση Στατικών Αεροσκαφών αλλά και η διέλευση του  επετειακού αεροσκάφους σε σχηματισμό «Βέλους» 3άδας αεροσκαφών της Μοίρας; Μόνο   για τους υπηρετούντες στη Μοίρα και μόνο  για όσους υπηρέτησαν κάποτε στη Μοίρα ; Ποιος ο λόγος  της εκθέσεως των μαχητικών  ; Μήπως  δεν  γνωρίζουν τα αεροσκάφη της Μοίρας οι αξιωματικοί της ; …Με την απορία θα μείνουμε !

Πληροφορίες : 2428045201

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την επέτειο 60 Xρόνων της 341 ΜοίραςΠερισσότερα Άρθρα