Επτά οι συλλήψεις για το Συμβόλαιο της Ζακύνθου…Αναζητούνται ακόμη 2

Σε συλλήψεις έχουν μετατραπεί οι επτά προσαγωγές για την υπόθεση Κορφιάτη, καθώς μετά την υποβολή δικογραφίας από το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας στην Εισαγγελία Ζακύνθου εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της 37χρονης ξενοδόχου Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της, Διονύση Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος τότε είχε τραυματιστεί, πριν εν τέλει εκτελεστεί και ο ίδιος τον περασμένο μήνα, μέσα σε γραφείο στο κέντρο της Ζακύνθου.

Ένας όγδοος κατηγορούμενος που είναι  πρώην αστυνομικός βρίσκεται κρατούμενος στη φυλακή καθώς συνελήφθη -μετά το φόνο της συζύγου του Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020- για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τη δεκάδα των κατηγορουμένων συμπληρώνουν μια γυναίκα μόνιμη κάτοικος Ζακύνθου και ένας εφοπλιστής.

Η Γυναίκα είχε παίξει σημαντικό  ρόλο στην Παρακολούθηση του Κορφιάτη και ενημέρωνε την Ομάδα …Που είχε την εντολή της εκτέλεσης του επιχειρηματία

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα σκάφος και ένα θωρακισμένο όχημα που του ανήκουν χρησιμοποιήθηκαν στο σχέδιο επίθεσης κατά του Κορφιάτη και της συζύγου του!

Ο Εφοπλιστής έχει τα γραφεία της Εταιρείας του στο Κολωνάκι …Ενώ η έδρα είναι εκτός Ελλάδος!

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν οι Επτά  συλληφθέντες στον Εισαγγελέα και από εκεί  στη Ζάκυνθο, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και να απολογηθούν.