Ερντογάν : Θα τους θάψουμε όλους «εντός και εκτός» της Χώρας!

«Κανείς μην νομίζει πως θα διαμελίσουμε τα εδάφη της πατρίδας μας» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν.

Ο Πρόεδρος της Τουρκία και αρχηγός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Ερντογάν εκφώνησε ομιλία προς το λαό ενόψει του 6ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος του στο Καρς.

Αναφερόμενος στον αγώνα κατά της «τρομοκρατίας¨ εναντίον του PKK  Ο Ερντογάν ανέφερε Χαρακτηριστικά :

«Κανείς να μην νομίζει πως θα διαμελίσουμε τα εδάφη της πατρίδας στη χώρα αυτή. Όπως τους (τους τρομοκράτες της PKK) ρίξαμε βόμβες στο Τζούντι, στο Τέντουρεκ, στο Κάντιλ και τους θάψαμε σε εκείνα τα μέρη έτσι θα συνεχίσουμε να τους θάβουμε και στο εξής».

Ο Πρόεδρος της Tουρκίας  αφού σημείωσε πως μέσα σε μια εβδομάδα σκοτώθηκαν 100 τρομοκράτες μέλη της διαμελιστικής «τρομοκρατικής» οργάνωσης PKK είπε:

«Σε περίπτωση που συνεχίσουν την προσπάθεια να διαμελίσουν αυτή τη χώρα αυτοί οι 100 θα γίνει 200, θα γίνει 300, θα γίνει χίλιοι.

Κανείς να μην προσπαθήσει να πλήξει τη γαλήνη και την ευημερία του λαού μου. Εμείς υπάρχουμε για την ενότητα και τη γαλήνη της χώρας μας».

Σχόλιο :Μόνο που και οι Κούρδοι ζουν στην ίδια Πατρίδα χωρίς να έχουν το δικαίωμα να έχουν Πατρίδα …Η Δημοκρατία του Ερντογάν κατά το Δοκούν !

Η Ελλάδα τι έχει να περιμένει από έναν Ηγέτη που δεν αναγνωρίζει ώς Κράτος τη Κύπρο ,ούτε τα υφιστάμενα σύνορα και γιατί να υποδεχθούμε εμείς τον Σουλτάνο ; Κανείς δεν σώθηκε εκλιπαρώντας τον σφαγέα του!