Έτοιμοι για Εισβολή από ξηρά & αέρα …Δηλώνει ο Ερντογάν

«Η μετάφραση αυτών που αναγράφονται στην εικόνα έχει ως εξής : ΟΙ ΚΑΝΕΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ !…Οι Μεχμετσίκ περιμένουν στα σύνορα με το χέρι στην σκανδάλη»

Ολοκληρώθηκε το σχέδιο της επιχείρησης στα ανατολικά του Ευφράτη, είπε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην ομιλία που έκανε στην 29η Συνάντηση Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στο Κιζιλτζάχαμαμ της Άγκυρας .

«Κάναμε τις προετοιμασίες μας, ολοκληρώσαμε το σχέδιο της επιχείρησης, δώσαμε τις απαραίτητες οδηγίες.

Μπορεί η ώρα για να ανοίξουμε το δρόμο για τις κρήνες ειρήνης που αποφασίστηκε και έχει ξεκινήσει η διαδικασία να είναι κοντά, τόσο που μπορούμε να πούμε μάλιστα σήμερα ή αύριο. Η επιχείρηση θα διεξαχθεί σε ξηρά και αέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Η Τουρκία έχει κάνει όλες τις προειδοποιήσεις στους ενδιαφερόμενους συνομιλητές της για τα ανατολικά του Ευφράτη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Κάναμε αρκετή υπομονή. Είδαμε ότι οι περιπολίες σε ξηρά και αέρα είναι παραμύθια. Στόχος μας είναι, το υπογραμμίζω, να ποτίσουμε και τα ανατολικά του Ευφράτη με τις κρήνες της ειρήνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι σαφέστατο το ερώτημα προς τους συμμάχους μας, ανακοινώνεστε αν αναγνωρίζετε ή όχι ως τρομοκρατική οργάνωση την PKK/YPG που προσπαθείτε να κρύψετε με την ονομασία SDF».

H εφημερίδα Σαμπάχ  που ελέγχεται από τον γαμπρό του Ερντογάν με αυτή την εικόνα μετέδωσε την είδηση για την επικείμενη εισβολή των Τούρκων στην περιοχή της Ροζάβας.

 


Διάφορα Άρθρα