Έτσι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ…Με 6 σφαίρες τον γάζωσε ο Εκτελεστής που του έριξε και χαριστική Βολή!!! (upd

Ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο, είχαν στήσει οι δυο  δράστες οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν στις 14:15 το μεσημέρι….Τον Γάζωσαν με 6 σφαίρες ,ενώ εντοπίστηκαν 17 κάλυκες

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες ήταν δύο που επέβαιναν σε δίκυκλο, πιθανότατα τύπου σκούτερ.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές  σχεδόν εξ επαφής  με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία ο Εκτελεστής τον πλησίασε και του έριξε και χαριστική Βολή όταν ο άτυχος  δημοσιογράφος έπεσε στο Έδαφος

Ο άτυχος δημοσιογράφος σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και πέθανε ακαριαία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην τόπο της μαφιόζικης εκτέλεσης περισυνέλλεξαν 17 κάλυκες, γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας την αποφασιστικότητα των δολοφόνων να μην αφήσουν καμία πιθανότητα στο θύμα τους να επιζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο ένας απο τους δράστες  φορούσε στρατιωτικές φόρμες …Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΤΑΦΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ  κάποιο αίτημα για αστυνομική φύλαξη.