Το γλεντάνε οι Βαρυποινίτες … Σε 6ήμερη ο Φονιάς της 17Ν ! «Για παρανόηση λέει τώρα το Δικαιοσύνης»

Άλλη μία άδεια ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου. Σ

Σε λίγο έτσι όπως το πάνε με τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες; Δ. Κουφοντίνα θα σπάσουν κάθε ρεκόρ σε άδειες σε παγκόσμιο επίπεδο!

Μέχρι τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λάμβανε άδειες 4 ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά.

Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν.

«Πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρινίζουν ότι τελικά δεν εγκρίθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, και οι πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό που είδαν το φως της δημοσιότητας, βασίζονται σε παρανόηση αρμοδίων παραγόντων του υπουργείου.

Η παρανόηση σχετίζεται με το θέμα που απασχόλησε τις υπηρεσίες, οι οποίες αφορούν στην επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων.»