Ημερίδα στις Σχολές των Ε.Δ … Για το «Το Φαινόμενο του Εκφοβισμού»!!!!

Το ζήσαμε και αυτό στις Ένοπλες Δυνάμεις  και ειδικά που;  Στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων …Μάθαμε για το «Το Φαινόμενο του Εκφοβισμού»….

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων Ημερίδα με θέμα «Το Φαινόμενο του Εκφοβισμού».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών, με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Εκφοβισμού ως κοινωνικού φαινομένου. 

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας κήρυξε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ενώ, καταξιωμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τις Ένοπλες Δυνάμεις τοποθετήθηκαν επί του θέματος, αποτυπώνοντας με γνώμονα την ακαδημαϊκή τους γνώση και εμπειρία, τις προεκτάσεις του στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία. 

Την Ημερίδα παρακολούθησαν σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, της Σχολής Ικάρων, της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας….Με εντολή  βέβαια και όχι όποιος θέλει !!

Σχόλιο:  O Καθένας κάτι οτι του κατεβάζει η κούτρα του και όχι άδικα ..