Μωρέ είναι βαριά η …“Γκλούτσα του Τσολιά»

 Αργά -Αργά ,Βαριά -βαριά και Αρχοντικά παρέλασαν και σήμερα οι λεβέντες του Ευζωνικού !

 Είναι οι λίγοι ,οι Γενναίοι ,οι Τιμημένοι Έλληνες που τους διάλεξαν να είναι στην Προεδρική Φρουρά ,στην Φρουρά των Ευζώνων !

Βαρύς και δυνατός ο κρότος των τσαρουχιών στην άσφαλτο , έδιωξε το φόβο του κατατρεγμένου Έλληνα και έστειλε τα ποντίκια να κρυφτούν στις τρύπες τους ,τσιρίζοντας και αφήνοντας πίσω τους εκρήξεις μεθανίου ( κοινώς Πορδές ανάλατες ) με το τρόμο να είναι διάχυτος στα μούτρα τους !

Πού είσαι σαι Μάρω να τους δεις και να τους “κρυφοχαρείς” σχολίασε χασκογελώντας μορτάτος Περαιώτης που ανέβηκε στην Αθήνα να καμαρώσει το Σταυραδέρφι του ντυμένο βρακοφόρο στην Παρέλαση των Ευζώνων !970462_580918141930322_1848748430_n

Είναι βαριά κληρονομιά να φοράς την τιμημένη στολή του Εύζωνα ,σχολίασε γεράκος σκουπίζοντας διακριτικά τα μάτια του !KYRK200113 ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ 3

Μωρέ ειναι βαριά η “γκλούτσα του Τσολιά» αναφώνησε ξανά ο μορτάτος που καμάρωνε σαν το γύφτικο σκεπάρνι λες και ήταν και ίδιος στην Παρέλαση !

Απόστρατος Αξιωματικό που πλησίασε σχολίασε με νόημα :

Οι Εύζωνες μας έχουν πάντα σε ετοιμότητα το όπλο τους …Στητό ορθό και με τα κινητά μέρη του κλείστρου έτοιμα να ταπώσουν την οπή διαφυγής αερίων του Εχθρού !

Κάγκελο ο Μορτάτος και οι περί των αυτών Αθηναίοι Άνδρες και γυναίκες…