Οι ΗΠΑ αποκαλύπτουν φωτογραφίες του σώματος του Σολεϊμανί μετά από την δολοφονία του

Οι αμερικανικές δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων ήταν περίπου μισό χιλιόμετρο πίσω από το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ιρανό στρατηγό Κασέμ Σολεϊμανί όταν χτυπήθηκε από αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αναφορές του Fox News.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο των ΗΠΑ δήλωσε ότι αυτές οι δυνάμεις φέρονται να βρίσκονται στο σημείο για περίπου ένα με δύο λεπτά, εκτελώντας την αποστολή τους.

Αυτό περιελάμβανε τη λήψη φωτογραφιών από τα επακόλουθα της επίθεσης, επιβεβαιώνοντας ότι το drone κατέστρεψε το σωστό αυτοκίνητο.

Ορισμένες φωτογραφίες που ελήφθησαν από το Fox News από κυβερνητική πηγή περιελάμβαναν εικόνες με το παραμορφωμένο σώμα του Σολεϊμανί, με μια εικόνα που έδειχνε το σώμα του να καίγεται δίπλα στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν.

Το Fox News ανέφερε μια ανώνυμη πηγή λέγοντας ότι οι ειδικές αμερικανικές δυνάμεις απομάκρυναν το σώμα του Σολεϊμανί από το σημείο της επίθεσης, έσβησαν τη φωτιά και ταυτοποίησαν επισήμως τον επικεφαλής της μονάδας «Quds» των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες περιελάμβαναν τα υπάρχοντα και τα μικρά όπλα του Σολεϊμανί, μεταξύ των οποίων βιβλία ποίησης, μετρητά και ένα πιστόλι.


Διάφορα Άρθρα