ΗΠΑ :Μαχητικό F-16 συνετρίβη σε αποθήκη …Σώος ο Χειριστής (video)

Μαχητικό αεροσκάφος F-16 που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε αποθήκη σε μικρή απόσταση από τη βάση του στη νότια Καλιφόρνια.

Ο πιλότος έκανε χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του και είναι σώος, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στο έδαφος, δήλωσε εκπρόσωπος της March Air Reserve Base.

Η εφημερίδα The Los Angeles Times, επικαλούμενη εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη βάση, έγραψε ότι η συντριβή του μαχητικού προκάλεσε φωτιά αλλά μικρής έκτασης, ενώ το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KCAL μετέδωσε φωτογραφία που εικονίζει ένα μεγάλο γκρίζο κτίριο με μια τρύπα στην οροφή.

Το μαχητικό συνετρίβη περί τις 15:30 σε αποθήκη στην άκρη του διαδρόμου αποπροσγειώσεων της βάσης, δήλωσε αξιωματικός του αμερικανικού στρατού στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο πιλότος έκανε χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του και «είναι εντάξει», συνέχισε, ενώ πρόσθεσε πως ευτυχώς, δεν βρισκόταν κανείς στην αποθήκη όταν συνετρίβη σε αυτή το αεροσκάφος

  • Grigoris Bo

    καλα να πάθει ο ‘αποθηκάριος » αφού του έλεγα ρε εσύ δεν ξέρεις ….όχι ξέρω ,τώρα θα του το κρατήσουν από τον μισθό …που το χάλασε και είναι ακριβά τα ανταλλακτικά και ο «φαναρτζής » ζητάει τα μαλλιοκέφαλα του ,άσε που δεν τον καλύπτει και η ασφάλεια ,δεν είχε «πτώση σε αποθήκη » μόνο ρίψη από Sukoi ή S 300-400-500 που πας ρε «καραμήτρο » είχες και στο χωρίο σου F 16..