Κάλεσμα για Αποκαλύψειςτου Δ. Καμμένου «Επί του Σκοπιανού»…

Μακεδονικό ώρα μηδέν- Κάλεσμα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών-Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τσίπρας με την ανοχή του Πάνου Καμμένου όλους αυτούς τους μήνες εκκίνησε χθες τη διαδικασία συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 141 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών διαπράττοντας ιστορικό πραξικόπημα παρά τις αντιρρήσεις του ελληνικού λαού.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 12:00 ο Πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού Δημήτρης Κ. Καμμένος, ο οποίος πρώτος σήκωσε στις πλάτες του το βάρος της εθνικής υπόθεσης της Μακεδονίας το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την παραίτηση του από Αντιπρόεδρος της Βουλής!

Σας προσκαλεί στην ανοιχτή δημόσια εκδήλωση της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας (Αθηνών – Ελλάδος), στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) όπου θα τοποθετηθεί επι του Σκοπιανού προχωρώντας σε μια σειρά από αποκαλύψεις για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με ευθύνη των κ.κ. Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!