Οι Καλύτεροι Πολεμιστές του Κόσμου «Best Warrior» … Αναδείχθηκαν οι Δελταδες της 331Μ της 114ΠΜ στο TLP 2018-3 (φωτό & video)

Για μια ακόμη φορά οι Καλύτεροι Πολεμιστές  του Κόσμου «Best Warrior»  ,στο Σχολείο των Πολεμιστών  του ΝΑΤΟ to  TLP 2018- 3 ,αναδείχθηκαν οι Δελτάδες της 331M  που μόνο τυχαία δεν είναι, οτι οι Τούρκοι τους τρέμουν στο Αιγαίο

Η συμμετοχή της 331Μ στην στο Νατοϊκό TLP 2018-3 απέσπασε την κορυφαία διάκριση «Best Warrior» δημιουργώντας πλέον μια σταθερή παράδοση της ΠΑ στη σχετική διοργάνωση, αφού οι Ελληνικές Μοίρες αριστεύουν σχεδόν κάθε φορά!

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, η 331 Μοίρα (331Μ) της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Τανάγρας, συμμετείχε στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.

Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 114ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη Mirage-2000-5 και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, η 331 Μοίρα ανέλαβε αποστολές σύμφωνες με την αποστολή της Μοίρας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.

Στην εν λόγω εκπαιδευτική σειρά, όπου συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίες της  Ισπανίας με  αεροσκάφη EF2000 Eurofighter, της Γαλλίας με Rafale, του Βελγίου με F-16MLU, της Πολωνίας με F-16M και της Ιταλίας με Tornado και AMX !

  ΟΙ ιπτάμενοι της 331Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν.

Να σημειωθεί οτι τα Πληρώματα των Ελληνικών Μιράζ ψηφίστηκαν από τους Χειριστές των Μαχητικών που πήραν  μέρος στο TLP 2018-3 ,ως οι Καλύτεροι Πολεμιστές …Για να ακριβολογούμε ψήφισαν ποιόν θέλουν δίπλα τους στη Μάχη οι ξένοι Χειριστές !

Τυχαία οι Δελτάδες έγραψανΠερισσότερα Άρθρα