Καμμένος :Πολύ κοντά το «ατύχημα» στο Αιγαίο …Είμαι δίπλα στους Χειριστές των Μαχητικών μας !

Φανερά Ανήσυχος ,αλλά και άριστα ενημερωμένος  για τα τεκταινόμενα στους Ουρανούς του Αιγαίου  με τα Τουρκικά F-16 εμφανίστηκε ο τ. ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Σήμερα του Σκάι¨με τον Δημήτρη Οικονόμου !

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε οτι η Τουρκία δεν θα προχωρήσει σε Γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ ,μιας και οι παίκτες εκεί είναι πολύ μεγάλοι …Αλλά δεν απέκλεισε η Κρίση να εκδηλωθεί κάπου αλλού στο Αιγαίο!

Είχε άριστη ενημέρωση για τις τελευταίες σκληρές εμπλοκές που γίνονται καθημερινά πλέον και μάλιστα γνώριζε τον αριθμό των Τούρκικων Αεροσκαφών ,τα Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν και μάλιστα και τους τύπους που έκαναν την αναχαίτιση (F-16 & Μιραζ) και ζήτησε την στήριξη απο όλους μας των Χειριστών της ΠΑ

Ακολούθως ζήτησε να γίνει σύσκεψη των Πολιτικών αρχηγών ώστε να βγει προς τα έξω μια Εθνικά κοινή Γραμμή  ..Γιατί όπως είπε… «Ξαναζούμε στιγμές του 1974 «

Εμφανίστηκε  ιδιαίτερα ανήσυχος για τις ροοές των Λαθρομεταναστών απο τον Έβρο μέχρι και τα νησιά  …Ενώ ανέφερε για τις Δημοσκοπήσεις οτι όποιος πληρώνει βγαίνει πρώτος και μάλιστα στάθηκε στην πρώην Υπουργό Κουντουρά που όπως είπε πληρώνει τις δημοσκοπήσεις με κονδύλια του Υπουργείου Τουρισμού !!!