Καμμένος :Ως πότε θα είμαστε θεατές της Τουρκικής προκλητικότητας;

Δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου Για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Βουλευτή Αχμέτ Γιλντιζ στο ελληνικό κοινοβούλιο

Ένα ακόμα σοβαρό λάθος προστίθεται στην ατελείωτη πια λίστα της διακυβέρνησης του Σύριζα στην άσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής και την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων.

Το ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας βλάπτουν σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα το διαπιστώσαμε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο μέσα από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όμως τα λάθη δεν έχουν τελειωμό. Το «κατευναστικό» ύφος της ομιλίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αποστολάκη και οι δηλώσεις του Κοτζιά που είχαν προηγηθεί δύο ημέρες πριν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για συνδιαχείριση με την Τουρκία στον ενεργειακό πλούτο αλλιώς είμαστε «μοναχοφάηδες», μόνο προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν για το τι μέλλει γενέσθαι στα «Ελληνοτουρκικά».

Η παραλυτική αμηχανία με την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα την διαρκή τουρκική επιθετικότητα προτείνοντας «σύνεση και στρατηγική ψυχραιμία», περνά τα λάθος μηνύματα προς της Τουρκία με τους Τούρκους πια να τολμούν και να απειλούν ακόμα και μέσα στο ίδιο το ελληνικό κοινοβούλιο.

Τα «προβλήματα» τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο «σύντροφοι» και στα οποία εσείς προτείνετε έντιμο συμβιβασμό, δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο από τις μονομερείς απαιτήσεις και ενέργειες που απορρέουν από τον Τουρκικό Αναθεωρητισμό. Είναι ξεκάθαρο πως έχετε προ πολλού υπερβεί τα όρια των εθνικά επικίνδυνων.

Ως πότε πλέον θα μένουμε μάρτυρες και απλοί θεατές στο κρεσέντο της τουρκικής προκλητικότητας;