Καραμπινάτο Μοντάζ ακόμη και από Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας με το «BARBAROS» (φωτο Ντοκουμέντο)

Το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του ερευνητικού σκάφους Barbaros να πλέει δήθεν δίπλα στο πολεμικό   Σκάφος του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού την φρεγάτα TCG BARBAROS F-244

Μια φωτογραφία με το σεισμογραφικό πλοίο Barbaros αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας στο Twitter, το πρωί της Τρίτης.

Η εικόνα στην ανάρτηση είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και δίπλα στο ερευνητικό σκάφος εικονίζεται πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας και εξηγούμαστε :

«To ύψος βύθισης του Πολεμικού πλοίου δεν φαίνεται σωστό, όπως και ο κυματισμός σε συνδυασμό  δε με τα απόνερα φαίνεται να έχει υποστεί Τεχνική επεξεργασία (Μοντάζ)»

Όπερ σημαίνει οτι ούτε το Βάρβαρος  δεν ήταν στην Αν. Μεσόγειο ,ούτε βεβαια το συνοδεύει Φ/Γ TCG BARBAROS  F-244…Αλλά δείτε εδώ

Στο μήνυμα που συνοδεύει την εικόνα αναφέρεται ότι το Barbaros συνεχίζει τις επιστημονικές ερευνητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή που είναι «στη δικαιοδοσία μας».

Σε Μετάφραση : To Barbaros Hayreddin Pasha Seismic Research, ο οποίος συνεχίζει τις επιστημονικές ερευνητικές του δραστηριότητες στις θαλάσσιες δικαιοδοσίες μας στην Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται ακόμα στην περιοχή της φρεγάτας TCG BARBAROS στο πλαίσιο του καθήκοντος συνοδείας που παρέχουν οι ναυτικές δυνάμεις μας.

Το Τούρκικο Υπουργείο Άμυνας το ανήρτησε σήμερα το πρωί …την ώρα της  παραλαβής Παράδοσης  στο Ελληνικό Πεντάγωνο (τυχαία λέτε;)