Καταγγέλλουν τον Βερύκιο οι Χήρες…Απίστευτο το μένος του «δημοσιογράφου»

1Απίστευτο το μένος  του δημοσιογράφου που ύμνησε Υπουργούς που ρήμαξαν τις οικονομίες και κατασπατάλησαν τον πλούτο ενός Έθνους ,έβγαλε ο γνωστός δημοσιογράφος του ALFA Δήμος Βερύκιος, εναντίον των Γυναικών που είχαν την ατυχία να χάσουν τους άνδρες τους !

Το Ερώτημα όμως  που βγαίνει αβίαστα  κύριε Βερύκιε είναι ένα ...Θα τολμούσες να αναφερθείς με αυτό τον τρόπο στις γυναίκες αυτές αν είχαν τον προστάτη τους εν ζωή ; Για σκέψου το λίγο και αν τολμάς απάντησε….

Τι απαντούν  όμως οι Χήρες στο μένος του Βερύκιου που στο κάτω κάτω της γραφής δεν του πέφτει και λόγος!

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι των ΜΜΕ,1

σχεδιάζαμε να ενημερώσουμε για τον υπό ίδρυση Σύλλογό μας μετά τις γιορτές του Αγίου Πάσχα σεβόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα της Ελληνικής κοινωνίας και την ανάγκη να συμμετάσχει στα Άγια Πάθη του Χριστού μας, πλην όμως δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε στην αήθη, ασεβή και απρόκλητη λεκτική επίθεση του δημοσιογράφου του του ALPHA Βερύκιου Δήμου.

Παρακαλούμε θερμά για τη δημοσίευση της 1ης μας ανακοίνωσης ως «Σύλλογος Συζύγων Θανόντων – ΑΞ.Ι.Α». Για ενημέρωση σας ο σύλλογος μας αποτελείται σήμερα από 41 μέλη από όλη την Ελλάδα και δυστυχώς μέρα με την ημέρα ο αριθμός αυξάνεται…

Με εκτίμηση

Καλή Ανάσταση – Ευλογημένο και Χαρούμενο Πάσχα

Για το προσωρινό ΔΣ

Η Πρόεδρος Λαμπρινή Σαμαρά

Η Αντιπρόεδρος Δεληγιάννη Καλλιόπη11Ακούστε το είπε ο άνθρωπος …