Κατάντια στο Κράτος …Αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν ,μαχαίρωσαν και πήραν τα Όπλα απο τους Λιμενικούς…Παρουσία & Εισαγγελέα

Επίθεση από αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκαν κλιμάκιο επτά λιμενικών, συνοδεία εισαγγελέα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε υπό κατάληψη κτίριο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας μάλιστα δέχθηκε μαχαιριές στον μηρό, και να τους αποσπάσουν τα ιδιωτικά όπλα που έφεραν μαζί τους κατά την επιχείρηση για έρευνα ναρκωτικών.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Το κλιμάκιο των επτά λιμενικών και ο εισαγγελέας, πραγματοποίησαν έρευνα στο κτίριο για ναρκωτικά, μετά από πληροφορία που προέκυψε, αποτέλεσμα της σύλληψης ενός Ιρακινού, που εντοπίστηκε με ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από οίκημα, δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 30 με 40 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο.

Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός απο τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και εκείνος το όπλο του.

Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

protothema.gr