Κατέπεσε Ρωσικό Στρατιωτικό drone δίπλα στα σπίτια (εικόνα)

Στην περιοχή του Ριαζάν, στη Ρωσία, και κοντά σε σπίτια κατέπεσε στρατιωτικό μη επανδωμένο σκάφος τύπου drone που εκτελούσε δοκιμαστική πτήση, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή ζημιές.

Το μη επανδρωμένο drone «Orion» κατέπεσε, στην περιοχή του Ριαζάν που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, και, μάλιστα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, κατά τον Σεργκέι Μπουμπένεφ, ερευνητή ο οποίος ειδικεύεται σε σημαντικές περιπτώσεις για την Εξεταστική Επιτροπή Μεταφορών της Μόσχας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Ντένις Αράποφ, «δεν προκλήθηκαν είτε τραυματισμοί είτε ζημιές από το συγκεκριμένο γεγονός».το drone εκτελούσε δοκιμαστική πτήση.

Ο Κυβερνήτης Αράποφ υποστήριξε, στην ανακοίνωση, ότι από τη στιγμή που το αεροσκάφος έπρεπε να προσγειωθεί στον διάδρομο, στο Προτάσοβο, όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν έτοιμες. «Δεν πέταξε, έπεσε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αργότερα, οι ειδικοί από το Υπουργείο Άμυνας, μαζί με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, άρχισαν να επαναφέρουν το drone. Προς το παρόν, όπως ξέρω, έχει επανακτηθεί».


Διάφορα Άρθρα