Καίγεται και ο Υμηττός …Η φωτιά πάει προς το Ραντάρ της ΠΑ «upd»

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Παιανία, σε περιοχή όπου βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες, για τις οποίες ήδη δόθηκε εντολή εκκένωσης, καθώς υπάρχουν φόβοι ακόμη και για ζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το συμβάν στις 03.28 της Δευτέρας και αμέσως σήμανες συναγερμός στις υπηρεσίες της καθώς τα νέα που έφταναν από την περιοχή της Παιανίας ήταν ανησυχητικά.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρές δυνάμεις κατέφθασαν επί τόπου, ρίχνοντας όλο το βάρος της επιχείρησής τους στην προστασία των ανθρώπων, των κατοικιών και περιουσιών τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (περίπου στις 03:15) από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή της Παιανίας στην Αττική, στους πρόποδες του Υμηττού.

Διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων από την Τροχαία, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στον Υμηττό, από την πλευρά της Παιανίας η οποία κατευθύνεται σύμφωνα με την Πυροσβεστική, προς το ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας, σχεδόν στην κορυφή του βουνού.

Σύμφωνα με τις αρχές, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στη Λεωφόρο Κατεχάκη από την οδό Πίνδου έως το στρατόπεδο Σακέτα, στο ύψος της Καισαριανής. Νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ιονίου.


Διάφορα Άρθρα