«Κίνδυνος να ξεμείνουμε απο ρευστό !!»…Τι μας ετοιμάζουν άραγε; (vid)

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ελληνική κυβέρνηση να ξεμείνει από χρήματα τον Μάιο – Ιούνιο.

Βόμβα έριξε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, εν μέσω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού στην ελληνική οικονομία.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος πολιτικός, μιλώντας στο «Οpen», άφησε «ανοικτό» το ενδεχόμενο η ελληνική κυβέρνηση να ξεμείνει από χρηματοδότηση.

«Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος, αν κρατήσει η κρίση και δεν υπάρξει ευρωομόλογο ούτε αύξηση στον ευρωπαϊκό προυπολογισμό, κατά τον Μάιο – Ιούνιο να ξεμείνουμε από χρηματοδότηση και να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλα προβλήματα» επεσήμανε, χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε πάντως, ότι αυτό αφορά το «κακό σενάριο», το οποίο όμως έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί…Μόνο που το ίδιο Σενάριο το επισήμανε και ο ΥΠΟΙΚ Σταικούρας πριν απο λίγες ημέρες δείτε το !!

Ποιο είναι αυτό το σενάριο;
«Να πάμε μέχρι τον Ιούνιο με πολύ μεγάλες δυσκολίες, να υπάρξει μία ανάσα καλοκαιρινή, και να επανέλθουμε σε πολύ μεγάλες δυσκολίες το φθινόπωρο»

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο κ. Κύρτσος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση μπορεί να χρηματοδοτεί αυτά που κάνει μέχρι τον Μάιο – Ιούνιο».

Επανέλαβε μάλιστα, ότι την εκτίμησε ότι «η κρίση θα διαρκέσει περισσότερο από όσο νομίζουμε». «Μιλάω για την απειλή στην υγεία, η οποία προσδιορίζει και την πορεία της οικονομίας».

Δεν απέκλεισε τέλος, και το ενδεχόμενο «βαριών παρεμβάσεων» σε μισθούς και συντάξεις….Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …Αλλά προς τι τότε το μοίρασμα εκατομμυρίων ευρώ από την Κυβέρνηση.