Λέρος: Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους

Όπως έγινε γνωστό, στον 52χρονο πατέρα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 24 ετών (εκτιτέα τα 20) και στην 47χρονη μητέρα ποινή κάθειρξης 13 ετών (εκτιτέα τα 8). Σημειώνεται, όσον αφορά τη 47χρονη ότι το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Πλάκα της Λέρου, όπου κατοικούσαν οι γονείς μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, καθώς και τον ενήλικο γιο τους, ο οποίος πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση.

Αναλυτικότερα, ο 52χρονος πατέρας φέρεται συστηματικά να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του (γεννηθείσα το 2004). Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν ο κατηγορούμενος έβγαζε τα ρούχα της κόρης του ή την έβρισκε γυμνή στο υπνοδωμάτιο και στη συνέχεια την θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα. Την ίδια ώρα, ο 52χρονος κατηγορείται επίσης ότι επιχείρησε να έλθει σε παρά φύσιν συνουσία με την ανήλικη μετά από μπάνιο, χωρίς να πετύχει τον σκοπό του λόγω της αντίδρασης της κόρης τους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών, τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης από τον πατέρα της γνώριζε και η μητέρα της η οποία μάλιστα αρκετές φορές συμμετείχε σ’ αυτές. Με εντολή, προτροπή και καθοδήγηση του πατέρα, η ανήλικη κόρη τους αφαίρεσε τα ρούχα της και η μητέρα της, δεύτερη κατηγορούμενη, την θώπευσε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα προς ικανοποίηση της γενετήσιάς τους επιθυμίας.

Την ίδια ώρα, όπως προέκυψε ο πατέρας είχε επιχειρήσει ασελγή πράξη και σε βάρος του ανήλικου γιου του. Σύμφωνα πάντα με την dimokratiki.gr, ο πατέρας ενεργούσε ασελγείς πράξεις, με άγνωστο αριθμό επαναλήψεων, και εις βάρος του ενήλικου γιου του, ο οποίος έπασχε από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση και ήταν για το λόγο αυτό ανίκανος να αντισταθεί.

Κατά το ίδιο δε χρονικό διάστημα η μητέρα επιχείρησε και η ίδια, από κοινού με τον σύζυγό της, ασελγείς πράξεις εις βάρος του ψυχικά πάσχοντος υιού της.

Πηγή: iefimerida.gr


Διάφορα Άρθρα