Το μήνυμα που έφτασε στα Πέρατα του κόσμου: Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη …Χρόνια Πολλά Ελλάδα «F-16 ΖΕΥΣ video)

_type13145Κατάφερε να συγκινήσει  για μια ακόμη φορά Ο Επισμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης  που ζωγράφισε  στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα από τον ασύρματο  στα Πέρατα του Κόσμου

«Καλημέρα Ελλάδα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια, πετώντας σήμερα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, θα κρατήσουμε τη χώρα μας ψηλά. Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα», είπε απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες μέσα από το πιλοτήριο του F16!

O Χειριστής του F-16  Επισμηναγός  (Ι) Σωτήριος Στράλη που πραγματοποίησε την αεροπορική επίδειξη στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος (Κ), παρακολουθεί την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μέσω ασυρμάτου  ευχήθηκε: «Η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις στον ιερό αγώνα υπεράσπισης της πατρίδας μας».