Μητσοτάκης : O Τσίπρας Προσβάλει όλους τους Έλληνες…Αλλά στον Ζάεφ «Μόκο»(video)

Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «ακροδεξιοί λαϊκιστές» του πρωθυπουργού για όσους βρέθηκαν στις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «ανάξιο πρωθυπουργό που διχάζει τον λαό» και τονίζοντας πως με τη δήλωσή του αυτή «προσβάλλει τους Έλληνες».

Πιο αναλυτικά, σε δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες, καθώς χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας παράλληλα και τις συνεχείς αναφορές του πρωθυπουργού των Σκοπίων στη «Μακεδονία».

«Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει», καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 που ο Τσίπρας αποκαλούσε τους Έλληνες Ακροδεξιούς Λαικιστές » και χωρίς μυαλό !!