Μυστηριώδης Πτήση των «F-117 Nighthawk» στην Area 51 (VIDEO)

Δύο  F-117 Nighthawk που έχουν  ήδη αποσυρθεί  ,εντοπίστηκαν   να πετάνε πάνω στον εναέριο χώρο της Νεβάδα και η έλλειψη εξήγησης για τις πτήσεις τους, έχει προκαλέσει μεγάλη περιέργεια στους παρατηρητές των Μαχητικών  αεροσκαφών στις  ΗΠΑ.

< Τα Μαχητικά πραγματοποίησαν  πτήση από τη σειρά δοκιμών στο  Tonopah της Νεβάδα και πραγματοποίησαν  ανεφοδιασμό στον αέρα , με ένα KC-135 καθώς το Ιπτάμενο τάνκερ περιστράφηκε γύρω από  περιορισμένο εναέριο χώρο, ο Tyler Rogoway έγραψε 30 Ιουλίου σε άρθρο για το Warzone.

Το αεροσκάφος F-117 που είναι γνωστό από χαρακτηριστικά κλήσης Night 17 και Night 19 εμφανίστηκε σε ένα βίντεο YouTube που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου από το «pdgls».

Το 17 πέταξε μια δοκιμαστική αποστολή, ενώ η Νύχτα 19 επέστρεψε στο αεροδρόμιο μετά το ανεφοδιασμό τους απο  το  KC-135 σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο.

Τα Μαχητικά αυτά έχουν ήδη περάσει σε διαδικασία αποσύρσεως ,Αν και  υπόλοιπα F-117 βρίσκονται σε μια αποθήκη στην της Νεβάδα, όπου η χαμηλή υγρασία μετριάζει τον κίνδυνο διάβρωσης.

«Έπρεπε να κρατήσουμε όλα τα F-117s σε flyable αποθήκευση μέχρι το δημοσιονομικό ’17 NDAA να μας δώσει  την άδεια για την  απόσυρση τους ….δήλωσε ο αξιωματούχος στην Defense Tech,