Νεκρός ο Τούρκος Λοχαγός των Καταδρομών Ertuğ Güler & Ακόμη 3 άλλοι Στρατιωτικοί νεκροί τουλάχιστον, στο Β. Ιράκ!

Περισσότεροι από 10 Τούρκοι στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού των Καταδρομών του Ertuğ Güler, σκοτώθηκαν χθες στην περιοχή  Garê  στην Επιχείρηση Claw Kartal-2 ενώ υπάρχουν  και δεκάδες τραυματίες στις τάξεις τους αναφέρουν οι Κούρδοι  αντάρτες !

Οι Τούρκοι αναφέρουν 4 νεκρούς  και ακόμη 4 τραυματίες επίσημα τουλάχιστονν

Komando Yüzbaşı Güler

Ένας  ακόμη  Αξιωματικός που τραυματίστηκε στη σύγκρουση με αντάρτες  κατέληξε  χθες στην Επιχείρηση Claw Kartal-2, η οποία ξεκίνησε στην περιοχή Γκάρα στο βόρειο τμήμα του Ιράκ.

Στη δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, .  «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας και την υπομονή μας στον αγαπημένο μας μάρτυρα που έχασε τη ζωή του σε αυτό το περιστατικό που μας πνίγηκε σε βαθύ πόνο και θλίψη, στην οικογένειά του, στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και στο ευγενές έθνος μας. » 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ εξέδωσε επίσης ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τον μαρτύριο του Λοχαγού σΕρτούτ Γκουλ.

Ο Akar, στο μήνυμά του, «Εκ μέρους μου και των μελών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εύχομαι έλεος από τον Αλλάχ, τα συλλυπητήριά μου και την υπομονή μου στην θλιμμένη οικογένεια του και στο ευγενές μας έθνος.» χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Το Υπουργείο ανέφερε ότι 3  Στρατιωτικοί  κατέληξαν  και  ακόμη 4 στρατιώτες τραυματίστηκαν χθες στην Επιχείρηση Claw Kartal-2.