Νέος αέρας πνέει πλέον στην 32 ΤΑΞ-ΠΖΝ …Το πήρε πάνω του ο Αποστολάκης

Νέος αέρας αισιοδοξίας  σύμφωνα με πληροφορίες πνέει ήδη στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  για την αναστολή όλων των ενεργειών για την Μετακίνηση της Ταξιαρχίας!

Συνηθισμένοι να υπακούν  άνευ αντιλογίας στις διαταγές των Ανωτέρων τους  τα Καμάρια της 32 ΤΑΞ-ΠΖΝ κατάπιναν την πίκρα τους και εκτελούσαν την Αποστολή τους χωρίς …..Αλλά

Σύμφωνα  όμως με πληροφορίες και με την εισήγηση του  Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που χρόνια στο ΑΤΑ γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή ,ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης το ζύγισε και αποφάσισε σαν Στρατιωτικός και όχι σαν Πολιτικός και πήρε την απόφαση της αναστολής της  μη μετακίνησης της 32ΤΑΞ-ΠΖΝ πάνω του !

Ας ελπίσουμε μόνο η Απόφαση να είναι οριστική και όχι προσωρινή  γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η Μετακίνηση της Ταξιαρχίας !

Να υπενθυμίσουμε σε κάποιους που δεν θέλουν να το θυμούνται οτι στο λιμάνι του Βόλου υπάρχει και Πολεμικό μέρος του λιμανιού και τα Αρματαγωγά μας μπορούν να δέσουν και να παραμείνουν για όσο χρειαστεί ….

Σχόλιο: Κάποιοι απο εχθές πίνουν πικρό καφέ  και χωρίς λουκούμια …