Ντου της ΕΛ.ΑΣ στο πρώην Στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι & με Ελικόπτερα!! (26 Συλλήψεις)

anatrixiastikome-senario-parisiou-ekpaideuotan-i-elas.w_lΑπό τις μέχρι στιγμής έρευνες στο πρώην στρατόπεδο Καποτά έχουν συλληφθεί 16 άτομα για διάφορες παραβάσεις (περί ναρκωτικών, περί όπλων, με καταδικαστικές αποφάσεις, πλαστογραφία κ.ο.κ.).

Επιπλέον, σε περιοχή εξωτερικά του στρατοπέδου έχουν εντοπισθεί φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης. Οι έρευνες συνεχίζονται.asty-kapota-1 asty-kapota-2

Υπενθυμίζεται πως στις 7:45 το πρωί ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι.asty-kapota-8

Στην επιχείρηση Συμμετέχουν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες (ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ασφάλεια, δίωξη ναρκωτικών, δίωξη εγκλημάτων κατά ζωής, oμάδα ΔΙΑΣ κ.λπ.). Παράλληλα, για την καλύτερη εποπτεία και τον συντονισμό της επιχείρησης, στην περιοχή πετάει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Μενίδι: Όπλα, ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και 26 συλλήψεις

Μενίδι: Όπλα, ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και 26 συλλήψεις<

Ήδη, με βάση τη νεώτερη ενημέρωση από την αστυνομία, ο αριθμός των συλληφθέντων έχει ανέβει στους 26. Από αυτούς οι πέντε κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 3 για καλλιέργεια χασίς, άλλοι τρεις για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ένας ακόμη συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ένας για πλαστογραφία, ένας για ρευματοκλοπή και άλλοι 12 για παραβάσεις του ΚΟΚ.

men-f-3

Η επιχείρηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του νέου επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την εγκληματικότητα στην περιοχή, μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Πηγή: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο στρατόπεδο Καποτά: 16 συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα
iefimerida.gr