Ο Α/ΓΕΣ στην Ι.Μ Λαγκαδά & στην 194 ΜΠΕΠ «MLRS» για την Εορτάζουσα Αγία Βαρβάρα ! (φωτό)

Εθιμοτυπική επίσκεψη εις τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ε.έ., ο Α΄ Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και στην 194 ΜΠΕΠ (MLRS) για την Εορτάζουσα Αγία Βαρβάρα!

Ο Α/ΓΕΣ συνοδευόταν   από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο και Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για ζητήματα που απασχολούν την Πατρίδα μας και την περιοχή μας, εκφράζοντας και οι δύο πλευρές, τον αμοιβαίο σεβασμό, την αλληλοεκτίμηση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη,  στο πολυσχιδές έργο που επιτελείται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας στο τέλος τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του παρουσία εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, του ευχήθηκε να έχει την ευλογία του Κυρίου και υγεία, ώστε να συνεχίζει να επιτελεί τα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, για το καλό του Λαού και της Πατρίδος μας, ενώ ως ανάμνηση της επισκέψεως του, του εδώρισε μία σειρά από τις πρόσφατες εκδόσεις της Μητροπόλεως.

Ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά κ. Ιωάννη για την φιλοξενία του, επιδίδοντας τον στο τέλος την αναμνηστική πλακέτα του  Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Εν συνεχεία μετέβηκαν ο Α/ΓΕΣ  και ο Σεβασμιώτατος εις την Στρατιωτική Μονάδα της 194 ΜΠΕΠ (MLRS), όπου  προσεκύνησαν εις το πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, το οποίο ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου «Ράμναλη».