Ο Δημητράς γιατί δεν μηνύει & τον Βαρουφάκη που αποκάλεσε τον ΥΕΘΑ Καμμένο «Σεξιστή, εθνικιστή και ανισόρροπο»;

Περίεργες ευαισθησίες  φαίνεται να έχουν εκεί στο Παρατηρητήριο των των Συμφωνιών του Ελσίνκι»

«Σεξιστή, εθνικιστή και ανισόρροπο» χαρακτήρισε τον Συγκυβερνήτη του Τσίπρα και ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και μάλιστα δια του τύπου!!!

«Ήταν ανισόρροπος για την οικονομία… Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του στο υπουργικό πραγματικά προσπαθούσα να μην ακούσω ό,τι λέει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών. (Που μας στοίχισε και αρκετά δις για να μην ξεχνιόμαστε )

Ενώ για την φράση του Πάνου Καμμένου  για τον Βουλευτή Αμυρά  (“Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως”)…Υπέβαλε άμεσα μηνυτήρια αναφορά

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο τo ομοερωτοφοβικό σχόλιο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε βάρος του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά,στην Ολομέλεια της Βουλής χθες 9 Ιανουαρίου 2019, όταν τον αποκάλεσε “νυφούλα” (“Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως”).

Ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει  διάκριση ή/και μίσος κατά προσώπου, που προσδιορίζεται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό του, με την επιβαρυντική συνθήκη της τέλεσής της από δημόσιο λειτουργό κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων.

Πάντως  στο «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» δείχνει ότι οι μηνύσεις του δεν ισχύουν για όλους ή για όσα λένε κάποιοι άλλοι , λες και έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες …Γιατί άραγε ;

Σχόλιο: Προς άρση πάσης παρεξηγήσεως δεν επικροτούμε σε καμιά περίπτωση το (“Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως”)..