Ο Ελικοπτεράς που «Σαρώνει» στην Ανατολική Αττική …Τα λέει χύμα & τσεκουράτα!

Συνέντευξη  με τον Ελικοπτερά της Α.Σ & Υποψήφιο Βουλευτή Μυλωνάκη Αντώνη στην Ανατολική Αττική , με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με την Εσωτερική Ασφάλεια της χώρας μας.

Αρχικά, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τη γενική εικόνα της Ελλάδας στον τομέα της Ασφάλειας και κατά πόσο οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς;

Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι η εσωτερική ασφάλεια μιας χώρας είναι ο στυλοβάτης για τη στοιχειώδη λειτουργία της και για την περαιτέρω ανάπτυξή της σε άλλους τομείς. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρούμε μια επικίνδυνη καμπή που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι πολίτες δεν είναι ασφαλείς.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εμφανίστηκαν κάποιες ακραίες καταστάσεις στη χώρα, πράγματα που ούτε καν τα είχαμε φανταστεί παλαιότερα και βλέπουμε ότι σιγά σιγά ξεκίνησε η αποδόμηση του κράτους ασφαλείας και η μετατροπή της Ελλάδας σε ξέφραγο αμπέλι.

Σε ποιες μορφές απειλών αναφέρεστε που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια και πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

Να ξεκινήσω από το πιο σημαντικό που δεν είναι άλλο από την αθρόα λαθρομετανάστευση. Μπορεί πάντα να υπήρχαν ροές, ειδικά με την εμφάνιση και δράση του Ισλαμικού Κράτους να αυξήθηκαν κατά πολύ, αλλά από τη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν σαν να τους προσκαλούμε κιόλας.

Σαν να τους λέμε ελάτε όλοι, ανεξαρτήτως αν είναι πρόσφυγες, μετανάστες, έμποροι ναρκωτικών, εγκληματίες, τρομοκράτες, τα πάντα. Μόνο εμείς, χωρίς καμία συνεργασία και συνεννόηση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Έχουμε πάνω από 60 χιλιάδες ξένους που ζουν σε Κέντρα Φιλοξενίας στην Ελλάδα, με τους περισσότερους να είναι λαθρομετανάστες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εσωτερική ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Πάμε μετά στην απότομη αποδυνάμωση της ΕΛ.ΑΣ. Επίσημα αυτό έγινε με  την κατάργηση της Ομάδας «ΔΕΛΤΑ» και ανεπίσημα με το πάγωμα δραστηριοτήτων και τη μείωση της εξουσίας της ΕΛ.ΑΣ. Έχουμε φτάσει στο σημείο να επιτίθενται σε αστυνομικούς μέρα μεσημέρι, ακόμα και μέσα σε αστυνομικά τμήματα.

Πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα γεγονότα, που έγιναν μόνο σε μια 4ετία και τα οποία πρέπει να σταματήσουν άμεσα, πριν γιγαντωθούν και μετά δούμε χειρότερες καταστάσεις.

Πρωτοεμφανιζόμενο είναι και το φαινόμενο «Ρουβίκωνας». Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη των τελευταίων ετών, που αποτέλεσμα έχει οι Έλληνες να χάνουν την εμπιστοσύνη τους προς την ΕΛ.ΑΣ και από την άλλη να πλήττεται αφάνταστα η εξωτερική εικόνα της χώρας μας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του τουρισμού στην οικονομία της Ελλάδας και για να συνεχίσει να είναι σε υψηλά επίπεδα θα πρέπει να διαφυλάξουμε την εσωτερική ασφάλεια και κάτι τέτοια φαινόμενα να εξαφανίζονται εν τη γενέσει τους.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο μέσος πολίτης ότι αυτή η ομάδα δρα ανεξέλεγκτη και χωρίς κυρώσεις πάνω από τρία χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να αγγίξει ακόμα και τον θεσμό του ΠτΔ.

Τέλος, θα ήθελα να μας αναφέρετε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης στην επίλυση αυτών των τόσο σοβαρών θεμάτων. 

Ξεκινώντας από το πιο επικίνδυνο, δηλαδή τις ροές λαθρομεταναστών, οι λύσεις που προτείνουμε είναι η συστηματική φύλαξη των χερσαίων συνόρων αποκλειστικά από το  Σώμα Συνοριοφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και δημιουργία τοίχους κατά μήκος του Έβρου ποταμού και για τα θαλάσσια σύνορα η δημιουργία του Ειδικού Σώματος Φύλαξης Συνόρων του Λ.Σ, με μικρά ευέλικτα ειδικά προς τούτο πλοία, με στόχο την πρόληψη και τη σύλληψη των δουλεμπόρων, για τους οποίους οι ποινές θα είναι πάρα πολύ αυστηρές.

Για τον Ρουβίκωνα πραγματικά δεν έχω να πω κάτι. Είναι γελοίο και μόνο που το συζητάμε και έχει πάρει τέτοια έκταση.

Είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης η άμεση σύλληψη των μελών του και αυτό πρέπει να γίνει, γιατί όταν αφήνεις κάτι θεωρητικά ακίνδυνο να παρανομεί χωρίς κυρώσεις, τότε του δίνεις το δικαίωμα να αναπτυχθεί, να γιγαντωθεί και στο τέλος να υπάρξει δυσκολία στην αντιμετώπισή του.

Πάμε τώρα στο θέμα των Εξαρχείων, για το οποίο είναι συνυπεύθυνα όλα τα κόμματα που διακυβέρνησαν την Ελλάδα. Βέβαια το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ και έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.

Η επίλυση εδώ θέλει συντονισμένες κινήσεις και συνεργασία ΕΛ.ΑΣ με ΥΠ.ΕΘ.Α για την συντονισμένη δράση των ΕΚΑΜ με ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων των ΕΔ. Έτσι μόνο θα επιτύχουμε την αρχική εξουδετέρωση των τρομοκρατικών αυτών στοιχείων και τη διατήρηση ενός περιβάλλοντος ασφαλείας για τους κατοίκους.

Θέλω να τονίσω και κάτι άλλο που συνδέεται με την τρομακτική αύξηση της τρομοκρατίας στην Ευρώπη. Παρατηρούμε σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια  στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, την παρουσία ένοπλων αστυνομικών.

Εμείς εδώ φυσικά περιμένουμε πρώτα να γίνει κάτι και μετά να σκεφτούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Καμία πρόληψη. Η δική μας θέση είναι η ένοπλη περιπολία αστυνομικών σε συγκεκριμένα αεροδρόμια της χώρας, καθώς και σε άλλα μέρη συγκέντρωσης πλήθους, ώστε να λειτουργούν πρωτίστως αποτρεπτικά και φυσικά κατασταλτικά όποτε και αν χρειαστεί.

Τέλος, δεν θα μπορούσα νη μην αναφερθώ και στο άσυλο των Πανεπιστημίων, που συνέχεια ακούμε για την κατάργησή του και ποτέ δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς προτείνουμε την άμεση κατάργησή του, ώστε να προστατεύσουμε τους φοιτητές μας και να τους αφήσουμε να σπουδάσουν χωρίς να ζουν σε περιβάλλον που δρουν εγκληματικά στοιχεία.

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ: 6944459891

E-mail: ikarosmyl@hotmail.com

F/b: Αντώνης Μυλωνάκης, Antonis Milonakis