Ο «Μυστικοσύμβουλος του Ερντογάν» αποκαλύπτει …Θα σοκαριστείτε ακόμα περισσότερο!!

Το στίγμα της Τουρκίας στο Μέτωπο της Συρίας και όχι μόνο ,δίνει ο «Μυτσικοσύβουλος του Ερντογάν» Ιμπραχίμ Καράγκιουλ σε άρθρο του στην Εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» της 19 Οκτ 2019 …Όπου ωμά ,κοφτά στους Ηγέτες της Ε.Ε  αναφέρει αυτά που θα γίνουν …Θα σοκαριστείτε ακόμη περισσότερο καταλήγει

Και στο μέτωπο είμαστε ισχυροί και στο τραπέζι είμαστε ισχυροί..Δεν θα μείνει καμιά απειλή από τη Μεσόγειο μέχρι τα σύνορα του Ιράν.. Θα μάθουν ότι χωρίς την Τουρκια δεν μπορεί να χαραχτεί χάρτης. Αυτά είναι μόνο η αρχή, θα σοκαριστείτε ακόμα περισσότερο..

Ποτέ δεν κοίταξαν την ιστορία αυτής της γεωγραφίας. Ποτέ δεν έχουν εξετάσει τι συνέβη μετά τις Σταυροφορίες. Ποτέ δεν κοίταξαν τους Σελτζούκους και τους Οθωμανούς. Ποτέ δεν έχουν εξετάσει τη μνήμη, τις αξιώσεις και την ιδρυτική σκέψη των αιώνων. Υποτίμησαν την παρεμβατική δύναμή μας.

«Κατά κάποιο τρόπο έγινε η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» και η παρέμβαση στο Άφριν, όμως και πάλι συγκροτήθηκε το νότιο μέτωπο και έλεγαν ότι η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει τίποτε», αλλά σοκαρίστηκαν από την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης».

Τα αφεντικά της τρομοκρατίας, οι εσωτερικοί κρύπτες και οι συνεργάτες, ήταν επίσης σοκαρισμένοι.

Επί δυο χρόνια κορόιδευαν τη χώρα μας, έλεγαν «Η Τουρκία πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτε, φθάσαμε στο τέλος», στην όριο γραμμή έκαναν σόου, στο εσωτερικό αυτούς τους χειροκροτούσαν Εκείνοι που βασίζονταν στις προκλήσεις των στρατιωτών των ΗΠΑ, ήταν σοκαρισμένοι.

4 ημέρες έμειναν, περιμένουμε, θα φύγουν, θα το δούμε

Με το που άρχισε η επιχείρηση, περίμεναν «Η Τουρκία να έχει συρθεί στο τέλμα. Τώρα οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το Ισραήλ, θα την γνωρίσουν τα όριά τους και με το εμπάργκο και την οικονομική κρίση, θα την καταστρέψουν». Με τη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ, σοκαρίστηκαν για δεύτερη φορά.

Και η παρέμβαση και η συμφωνία, είναι νίκη. Με το που παρενέβη η Τουρκία και με το που άρχισε να εκκαθαρίζει με ταχύτητα τους τρομοκράτες, όλα τα αφεντικά πανικοβλήθηκαν και είπαν: «Αμάν, μην το κάνετε, εμείς αυτούς θα τους αποσύρουμε». Τους δόθηκε προθεσμία 120 ωρών.

Θ’ αφήσουν τα όπλα και θα φύγουν. Αν δεν φύγουν, θα συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε. Αυτό είναι όλο.

Η Τουρκία είπε: «Στη ζώνη βάθους 32 χιλιομέτρων, από τη Μεσόγειο μέχρι το Ιράκ, κατά μήκος των συνόρων της Συρίας, δεν θα μείνει ούτε ένας τρομοκράτης και απ’ αυτή την περιοχή θα φύγει το PKK/YPG. Η Τουρκία είπε ότι η «τρομοκρατική ζώνη, θα γίνει ζώνη ειρήνης».

Εμείς πάντα αυτό λέγαμε, δεν το πίστευαν, μας κορόιδευαν και τώρα με τα χέρια μας αρχίσαμε την εκκαθάριση. Τώρα είπαν ότι θα φύγουν. Έχουν μείνει 4 μέρες, περιμένουμε. Αυτό είναι όλο.

Ερντογάν, Πούτιν και Τράμπ: Οι τρεις ηγέτες που αλλάζουν τον κόσμο

Όμως και η παρέμβαση και αυτή η συμφωνία, έδειξαν μια δύναμη. Το κάθε τι περιστρέφεται μεταξύ Τουρκίας, ΗΠΑ και Ρωσίας, μεταξύ Ερντογάν, Τράμπ και Πούτιν. Αυτό σας λέει τίποτα ; Είναι αρκετό για να σας εξηγήσει τη δύναμη της Τουρκίας ; Ποια Ευρώπη, ποιο Ισραήλ και ποιοι Άραβες; Είναι όλοι εκτεθειμένοι.

Έγραψα ότι «οι τρεις ηγέτες που αλλάζουν τον κόσμο». Ο Ερντογάν συμφώνησε με τον Τράμπ. Την Τρίτη θα συνομιλήσει με τον Πούτιν. Νομίζω ότι από εδώ θα βγουν καλά πράγματα. Ο Πούτιν θα καταλάβει τις ευαισθησίες της Τουρκίας, στα ανατολικά του Ευφράτη δεν θα υπάρχει πρόβλημα και νομίζω ότι ο Πούτιν δεν θα προκαλέσει δυσκολίες προς τον Ερντογάν.

Γιατί αυτή η κατάσταση, είναι μια θανάσιμη πραγματικότητα για την Τουρκία.

Οι ηγέτες της Ευρώπης, που μέχρι χθες απειλούσαν, μπήκαν στη σειρά για να συνομιλήσουν με τον Ερντογάν !!

Ενώ αυτά συνέβαιναν, η Τουρκία στην Ευρώπη ήταν κάτι το θορυβώδες και άλλαξαν αμέσως συμπεριφορά. Ενώ απειλούσαν με εμπάργκο, τώρα μπαίνουν στη σειρά για να συνομιλήσουν με τον Ερντογάν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Amanuel Macron έκανε μια παραχαϊδεμένη δήλωση, «Μαζί με την Angela Merkel και τον Boris Johnson, την ερχόμενη εβδομάδα θα συνομιλήσουμε με τον Ερντογάν».

Ορίστε η δύναμη είναι ένα τέτοιο πράγμα, η Τουρκία είναι ένα τέτοιο πράγμα, ο Ερντογάν είναι ένας τέτοιος ηγέτης !!Έτσι γίνεται το κέρδος και στο πεδίο και στο τραπέζι.

Κανένας χάρτης δεν σχεδιάζεται χωρίς την Τουρκία, αυτό να το ξέρουν !

Προσπαθήσαμε να τους πούμε ότι:
«δεν σταματάει η ανόρθωση της Τουρκίας»,
«η περιοχή θα εκκαθαριστεί πλήρως»,
«Τουρκικός άξονας»,
«το δύσκολο παιχνίδι θα χαλάσει»,
«χωρίς την Τουρκία δεν μπορεί να χαραχτεί κανείς χάρτης».

Αυτοί εξαιτίας τούτων, προσπάθησαν να ανατρέψουν τον Ερντογάν. Τώρα του φιλούν και το χέρι.Αυτό είναι μόνο η αρχή .. Περιμένετε και πόσα ακόμα θα δείτε..


Διάφορα Άρθρα