Ο Παπάς που μαγείρευε για τους «Λαθρο» ξεσπά…Είναι Γύφτοι δεν σέβονται τίποτε και Κανέναν! (video)

untitled-1_194Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους.Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν.

Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα.Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα,Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας..

Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους διεκδικώντας την ακύρωση του σχεδιασμού της S.M.H..Περισσότερα Άρθρα

 • george1975

  δεν είναι πρόσφυγες πολέμου. ειναι λαθρομεταναστες. Οι προσφυγες πολέμου ειναι οι ανθρωποι που φευγουν απο την χωρα τους η οποία έχει πολέμο και πάνε στην γειτονικη χώρα. Δεν έχει καμια γειτονικη μας χωρα πόλεμο για να την λέμε οτι δεχόμαστε πρόσφυγες πολέμου. Εχει φτιαχτεί τεράστιoς καταυλισμος στο ιρακ οπου εκει πάνε όσοι φευγουν απο την Συρία. Επίσης δεν ειναι μόνο συριοι αυτοι που ερχονται εδω αλλα και πακιστανοι, αφγανοι και αλλες εθνικότητες. Το προβλημα όμως δεν είναι μονο αν ειναι προσφυγες πολέμου ή αν ειναι λαθρομετανάστες αλλα το χειροτερο είναι οτι ειναι μουσουλμάνοι. Ανθρωποι με φανατισμό , ανθρωποι οι οποιοι δεν θέλουν να προσαρμοστουν εδω που ηρθαν αλλα απαιτουν να προσαρμοσουμε εμεις. Οπως είπε και ο Παπας είναι απολιτιστοι. Δεν μπορουν να ενωθουν με κανενα λάο της ευρώπης. Ειμαστε σαν το λαδι με το νερο. Θα πρέπει να δημιουργηθουν καναλια επιστροφης τους προς μουσουλμανικές χώρες.

 • Dhmhtrhs Tzorvas

  Αυτή η κατάσταση επικρατεί σε όλη την Ελλάδα… ΑΙΣΧΟΣ!

 • Chris

  Ο μουσουλμάνος δεν έχει καμία σχέση με πολιτισμό, έτσι είναι η θεώρηση τους, κάνουν τα πάντα για να σε ξεγελάσουν και σε δεδομένη στιγμή θα σε καταστρέψουν.!!!
  Να προσέχετε με αυτούς.!!