Ο Πομπέο το Τρίγωνο της ΑΟΖ και η …»Λερναία Ύδρα» στη Μεγίστη

Μια απο τις σημαντικότερες ειδήσεις βγήκε και όχι τυχαία βέβαια απο τον Αμερικανό ΥΠΕΞ κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα , την ώρα που οι ΗΠΑ ανάβουν το πράσινο φως για την Εισβολή στη Συρία!

Τι μας είπε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ και εδώ καλά είναι να σταθούμε στα λεγόμενα του περί να μας διαβεβαιώσει οτι οι ΗΠΑ αν οι Τούρκοι σε απλά Ελληνικά Ελληνικά επιχειρήσουν απόβαση στο Τρίγωνο

Γιατί αναφέρουμε στο Τρίγωνο της Μεγίστης και όχι σε νέα …Ιμια που αναφέρουν κάποιοι  που δεν γνωρίζουν τα γεγονότα !

Οι Τούρκοι θέλουν να εξαλείψουν πάση θυσία την υφαλοκρηπίδα της Μεγίστης που αν η Ελλάδα αποφασίσει να ορίσει ΑΟΖ το θέμα νομικά λήγει και λέμε νομικά και όχι βέβαια Στρατιωτικά !

Ο Πομπέο έστειλε ένα μήνυμα διαφορετικό και πολύ ισχυρό ,αλλά να μην ξεχνάμε οτι οι Αμερικανοί έχουν την δική τους Στρατηγική !!!

«Η διαρροή του Απόρρητου Σχεδίου Λερναία ΎΔρα» απο την Ελλάδα έδειξε οτι είναι αποφασισμένη να πολεμήσει αν τυχόν οι Τούρκοι κάνουν την αποκοτιά στο Τρίγωνο της Μεγίστης !

Λέμε διαρροή για δεν μάθαμε να έχει διαταχθεί κάποια ΕΔΕ απο το ΓΕΕΘΑ αν και εμείς πιστεύουμε οτι η διαρροή ήταν Πολιτική …Αν ήταν σχεδιασμένη έχει καλώς !!!

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ πήρε και έστειλε το σωστό μήνυμα οτι εφόσον η Ελλάδα δεχθεί επίθεση θα πολεμήσεις και ειδικά αυτήν την περίοδο οι ΗΠΑ δεν θέλουν με τίποτε μια ενδεχόμενη σύγκρουση στα εσωτερικά της Συμμαχίας που θα δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς μη ελεγχόμενους !

Σχόλιο: Πάντως καλά είναι να κρατάμε και μια πισινή …Αφού μόλις χθες οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν και τους Κούρδους και δεν είναι η πρώτη φορά !!


Διάφορα Άρθρα