Ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατηγός Ροζής …Κάνει λόγο για Κοροϊδία με τα Αναδρομικά

«Άνθρακες το θησαυρό» χαρακτήρισε ο Στρατηγός  Ροζής όσα προβλέπει η τροπολογία για τα αναδρομικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μεγάλη κοροϊδία».

Αιχμηρές οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Στρατού, Βασίλη Ροζή για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια.

«Άνθρακες το θησαυρό» χαρακτήρισε όσα προβλέπει η τροπολογία για τα αναδρομικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μεγάλη κοροϊδία».

«Πρόκειται για μια μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι και το Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου» ανέφερε ο κ. Ροζής στο «ΘΕΜΑ 104,6».

«Είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας» τόνισε ο Στρατηγός Ροζής κάνοντας λόγο για «αποσπασματική αποκατάσταση που μας βρίσκει αντίθετους γιατί δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα που μας είχαν υποσχεθεί».

Προαναγγέλλοντας  & νομικές αντιδράσεις ο  Στρατηγός Ροζής κατέληξε: «να σταματήσει ο εμπαιγμός, χίλιες φορές να μας πουν ότι δεν έχουν χρήματα»